دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۳۲۱۷
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۲:۵۱
شکرپاره از شیرینی‌های پرطرفدار کشور ترکیه است که طعم بی‌نظیر آن موجب شده در پذیرایی ایرانی نیز جایی برای خود باز کند.

به گزارش آوای خزر،دسرها و شیرینی ها، از جمله بخش های جالب توجه و بسیار خوشمزه فرهنگ غذایی ترکیه است. شیرینی شکر پاره نیز یکی از انواع شیرینی‌های خوش‌‌شکل و خوش‌عطر این کشور است که پخت آن به صورت خانگی برای پذیرایی نوروزی پیشنهاد می‌شود. 

مواد لازم تهیه شیرینی شکر پاره :

  • کره ۱۲۵ گرم
  • شکر ۱ لیوان
  • روغن مایع ۱ لیوان
  • آرد سمولینا ۱ لیوان
  • تخم مرغ ۳ عدد (یک زرده برای رومال شکر پاره)
  • وانیل ۱ قاشق مرباخوری
  • بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
  • آرد به میزان لازم

مواد لازم برای شربت :

  • شکر ۲/۵ لیوان
  • آب دو لیوان
  • آبلیمو تازه ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • تمام مواد شربت را با هم مخلوط کرده و به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و شکر در آن حل شود.
  • تخم مرغ ها را به همراه وانیل و شکر با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید.
  • کره را که به دمای محیط رسیده به همراه روغن اضافه کرده و مخلوط کنید.
  • آرد سمولینا، پودر هل و بکینگ پودر را اضافه کرده و در آخر آرد الک شده را کم کم اضافه کرده و مخلوط کنید. اضافه کردن آرد را تا زمانی که خمیر به دست نچسبد ادامه دهید.
  • کف سینی را کاغذ روغنی انداخته و از خمیر به اندازه گردو بردارید و با دست فرم دهید و داخل سینی بچینید.
  • مخلوط زرده و شیر را روی شیرینی بزنید و با چنگال طرح دهید.
  • سینی را داخل فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم شده به مدت ۳۰_۲۵ دقیقه قرار دهید.
  • شربت ولرم را روی شیرینی داغ ریخته و ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا شهد به خورد شیرینی برود.

شیرینی شکرپاره را می‌توانید با پودر پسته تزیین کرده و سرو نمایید.

برچسب ها: آشپزی ، آموزش آشپزی
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: